Etiske retningslinjer

Vingmed respekterer FN- og ILO-konvensjonene nevnt nedenfor og opererer i henhold til Code of Ethical Business Practice utstedt av Eucomed. Vi forventer at våre leverandører følger de samme prinsippene.

Etiske retningslinjer

Våre etiske retningslinjer er forankret i «Vingmed Code of Responsible Business Conduct» og «Vingmed Code of Conduct». Retningslinjene for ansvarlig forretningsatferd definerer vårt etiske kompass, og setter standarder og forventninger til hvordan vi skal opptre på ansvarlig måte.

Vingmed forventer at kunder, partnere og leverandører opprettholder god forretningsatferd i tråd med Vingmeds retningslinjer for ansvarlig forretningsatferd, inspirert av OECDs retningslinjer for ansvarlig forretningsatferd, FNs veiledende prinsipper for virksomhet og menneskerettigheter, ILO-konvensjonene, FNs bærekraftsmål og FNs Global Compacts ti prinsipper for menneskerettigheter, arbeidsforhold, miljø og antikorrupsjon.

Vi søker å danne langsiktig samarbeid med forretningspartnere som deler våre verdier og fokuserer på å fremme anstendige arbeids- og miljøforhold i leverandørkjeden.

Hva leter du etter?

Beklager, vi fant ikke det du søkte etter.