Om Vingmed

Vingmed leverer avansert medisinteknisk utstyr og forbruksmateriell til norske sykehus.

Sammen med våre søsterselskap i Sverige,  Danmark og Finland er Vingmed-gruppen en av Nordens største distributører innen kardiologi, radiologi, endoskopi, intensiv, kirurgi, dialyse og e-helse. Vingmed AS har i over 50 år forsynt norsk helsevesen med konkurransekraftige produkter av høy kvalitet. Vi følger utviklingen på verdensmarkedet og representerer produsenter som har, eller har mulighet til å få, en ledende posisjon innen sine respektive områder. Vi velger å samarbeide med selskap som satser på forskning og utvikling, og som baserer seg på strenge kvalitetskrav i sin produksjon.

 

 

Ansvar er et nøkkelord i vår virksomhet. Vi ønsker å bygge langsiktige og tillitsfulle relasjoner med våre kunder og leverandører. Gjennom å utvikle medarbeidere og selskap til i alle situasjoner å ta aktivt ansvar for produkter vi selger, kan vi tilby en unik service og skape en tillitsfull kunderelasjon.

Våre produkter er teknisk avanserte og krever spesialkompetanse med hensyn til opplæring, service og support. Vi er nå nesten 80 medarbeidere med betydelig kompetanse og evne til å løse problemer. Du som kunde betjenes av produktspesialister og ingeniører med lang erfaring innen medisinske applikasjoner.

Vår misjon

Vingmed samarbeider med helsesektoren i de nordiske landene, med høyt kvalifiserte og engasjerte medarbeidere og samarbeid med leverandører av høykvalitetsprodukter, for å øke overlevelsesraten og forbedre livskvaliteten.

Vi oppfyller våre kunders forventninger om støtte, opplæring, teknisk service og profesjonell logistikk innen vårt område for distribusjon av avanserte medisinske produkter.

Vår visjon

Vingmed vil være den foretrukne partneren for medisinske produkter som brukes til diagnostikk og behandling innen helsesektoren i Norden. Fra et teknisk og innovativt synspunkt vil vi være i forkant, og bli anerkjent, respektert og velkjent under vårt eget merke.

Vi streber etter å være den mest tiltalende arbeidsplassen, og tiltrekke og beholde de ledende ekspertene i bransjen.

Verdier

  • Kompetanse. Vi leverer teknisk avansert og unikt medisinsk utstyr. Dette krever kontinuerlig utvikling av våre medarbeideres og kunders kompetanse.
  • Engasjement. Vi er dedikerte og klare til å investere i samarbeidsinnsats, mål, og å skape en positiv kundeopplevelse. Vi forplikter oss til våre medarbeidere, og sikrer deres trivsel og ekspertise.
  • Respekt og tillit. Vi respekterer våre ansatte, leverandører og kunder. Vi er bevisst på miljøet vi opererer i.
  • Lojalitet. Vingmed viser lojalitet overfor medarbeidere, kunder, leverandører og det samfunnet vi er en del av.
  • Profesjonalitet. Vi driver i samsvar med solide forretningsprinsipper, er kostnadsbevisste og bruker ressurser klokt. Vi sikrer lønnsomhet og økonomisk stabilitet.
  • Miljø- og samfunnsansvar. Vi tar hensyn til miljøet i vår drift ved å favorisere økologiske løsninger og livssyklustenkning. Vi opprettholder høye etiske verdier og påtar oss umiddelbart samfunnsansvar for trivsel og ekspertise til våre medarbeidere, arbeidsforholdene og gode praksiser.

Vil du jobbe hos oss?

Klar for å bli med i et dynamisk team i frontlinjen av helseindustrien? Utforsk spennende muligheter og utvikle karrieren din sammen med oss – fordi hos Vingmed tror vi på å fremme talent og forme en fremtid der dine bidrag gjør en forskjell.

Kontakt oss

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om oss og våre produkter.

Hva leter du etter?

Beklager, vi fant ikke det du søkte etter.