Kvalitet

Vingmeds kvalitetssystem dekker livssyklusen fra valg av leverandør til oppfølging av kunder og leverandører. Kvalitetssystemet er bygget rundt ISO9001, ISO13485 og ISO14001, som gir internasjonalt anerkjente metoder for hvordan virksomheter kan styre prosesser eller aktiviteter for å kunne levere varer og/eller tjenester som tilfredsstiller kundens krav til kvalitet og miljø.

Kvalitetsikring

Vingmed AS fikk sitt første kvalitetssertifikat av Det Norske Veritas allerede i 1995, noe som har medført at hele organisasjonen er vant til å tenke kvalitet for å opprettholde kvalitet på produkter og tjenester Vingmed AS leverer, slik at fastsatte og forventede kvalitetskrav innfris.

Kvalitetssystemet er utviklet for å bidra til å opprettholde høy kvalitet gjennom hele Vingmeds forsyningskjede og for å redusere feil, forhindre at feil oppstår igjen og identifisere potensielle feil før de oppstår. Gjennom et godt QMS jobber Vingmed aktivt med kontinuerlige forbedringer og kundetilfredshet.

Kvalitetspolicy Vingmed AS

Vårt mål hos Vingmed er å være den ledende leverandøren av medisinsk utstyr, legemidler, tjenester og innovasjoner som forbedrer pasientsikkerheten innen helsevesenet.

Vi er forpliktet til kontinuerlig å optimalisere vår ytelse og opprettholde de høyeste standardene for kvalitet og regulatorisk samsvar mens vi streber etter enestående kvalitet.

Leverandører

Å opprettholde sterke, langsiktige partnerskap med våre leverandører er avgjørende. Vi sikrer at de oppfyller våre kvalitets- og regulatoriske standarder, og styrker samarbeidsforhold som leverer den kvaliteten, påliteligheten, tilliten og tilgangen til innovasjoner våre kunder forventer.

Kvalitet fabrikk

Vingmed

Våre ansatte er sentrale for vår organisasjon. Vi gir dem muligheter for opplæring og vekst, oppmuntrer til aktiv deltakelse og tilbakemeldinger for å fremme kvalitet og innovasjon.

Kunder

Vi fokuserer på å forstå og overgå våre kunders forventninger ved å tilby innovative, trygge og effektive produkter og tjenester som konsekvent møter deres behov, og bygger relasjoner basert på tillit og pålitelighet.

Vi overholder alle relevante forskrifter og standarder, kontinuerlig oppdaterer våre prosesser for å sikre produktets sikkerhet og effektivitet. Vi identifiserer, vurderer og håndterer risikoer som kan påvirke kvaliteten på våre produkter og tjenester, og vedlikeholder sikkerhet og effektivitet proaktivt. Vi utfører vårt arbeid med profesjonalisme og dedikasjon, og tar alltid hensyn til gjeldende bransjestandarder og etiske retningslinjer.

Kontinuerlig forbedring er en integrert del av vår kultur, med regelmessige vurderinger og forbedringer av våre prosesser, produkter og tjenester for å øke effektiviteten og kvaliteten. Å følge vår kvalitetspolicy forbedrer vår konkurranseevne og sikrer pasientsikkerheten.

Hva leter du etter?

Beklager, vi fant ikke det du søkte etter.