Vingmed-gruppen

Vingmed-gruppen er ledende innen medisinsk teknologi og helsevesen, med kontorer i alle de nordiske landene – Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vår tilstedeværelse i hele regionen gjenspeiler vår forpliktelse til å levere innovative og avanserte medisinske løsninger som forbedrer helseomsorgen og livskvaliteten for mennesker over hele Norden.

Med et dedikert team av produktspesialister og serviceteam innenfor en rekke områder, kan Vingmed-gruppen levere banebrytende teknologi som strekker seg fra avansert teknologiske behandlingsformer til avanserte medisinske enheter. Vårt mål er å være en pålitelig partner for helsepersonell og institusjoner, og vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby innovative produkter som møter de stadig skiftende behovene i det moderne helsevesenet.

 

Ved å være til stede i hvert nordisk land, forstår vi de unike utfordringene og mulighetene som finnes i hvert marked. Dette gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset lokale krav og standarder, samtidig som vi opprettholder vår globale ekspertise og høye kvalitetsstandarder.

Vingmed-gruppen er ikke bare et selskap – det er en stolt nordisk aktør som er drevet av en visjon om å forbedre helsevesenet og bidra til medisinsk fremgang. Med våre kontorer i alle nordiske land inviterer vi talentfulle fagfolk til å bli en del av vårt mangfoldige team og delta i vår felles innsats for å forme fremtiden for medisinsk innovasjon i Norden. Velkommen til Vingmed-gruppen, hvor vi sammen skaper helse for en bedre morgendag.

Kontakt oss

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om oss og våre produkter.

Hva leter du etter?

Beklager, vi fant ikke det du søkte etter.